Termeni si Conditii

REGULI DE CUMPĂRARE

DISPOZIȚII GENERALE

Aceste reguli de cumpărare și vânzare (în continuare – Regulile) stabilesc drepturile, obligațiile și răspunderea reciprocă a persoanei care achiziționează mărfurile de pe www.ecorotary.ro cat si a vanzatorului. , Când cumpărătorul cumpără mărfuri din magazinul online. Prin achiziționarea de bunuri la magazinul online, Cumpărătorul este de acord cu aplicarea acestor Termeni.

DATA CONCLUZIEI ACORDULUI DE VÂNZARE ȘI VÂNZARE

Contractul de cumpărare și vânzare dintre Cumpărător și Vânzător se consideră a fi încheiat atunci când Cumpărătorul, după ce a format coșul de cumpărături, adresa de livrare specificată, metoda de plată selectată și s-a familiarizat cu acești Termeni, în baza prezentului acord. În cazurile în care Cumpărătorul nu este de acord cu toți sau unii dintre Termeni, acesta nu trebuie să plaseze o comandă.

Fiecare contract încheiat între Cumpărător și Vânzător este stocat în baza de date la www.ecorotary.ro

DREPTURILE CUMPĂRĂTORULUI

Cumpărătorul are dreptul de a cumpăra mărfurile în magazinul electronic în conformitate cu prezentele norme și actele juridice ale Romaniei.
Cumpărătorul are dreptul să refuze contractul de vânzare a mărfurilor cu magazinul electronic, cu excepția cazului în care:

  • ambalaje deteriorate de mărfuri;
  • consumatorul a folosit bunurile;
  • participarea la jocuri sau loterii;
  • în alte cazuri, în care contractul de vânzare nu poate fi anulat în conformitate cu legile Republicii Romania.

Cumpărătorul are alte drepturi prevăzute în reguli și în actele juridice ale Republicii Romania.

OBLIGAȚIILE CUMPĂRĂTORULUI

Cumpărătorul trebuie să plătească prețul mărfii și livrarea acestora, precum și alte plăți (dacă există în contract) și să accepte bunurile comandate. Cumpărătorul plătește mărfurile prin intermediul băncii sale online, la care se face referire în magazinul online (dacă Vânzătorul are un acord corespunzător cu banca Cumpărătorului) sau prin efectuarea unei plăți de la orice altă bancă în contul Vânzătorului specificat în „Contacte”.

Dacă informațiile furnizate în Formularul de înregistrare a cumpărătorului se modifică, Cumpărătorul trebuie să îl actualizeze imediat.

Cumpărătorul trebuie să confirme comanda de plată în banca cumpărătorului pe Internet, la care se face referire în magazinul electronic (dacă Vânzătorul are un acord corespunzător cu banca Cumpărătorului) sau să efectueze plata de la orice altă bancă și să îi trimită Vânzătorului o notificare de plată prin e-mail. în termen de 48 de ore de la clic pe butonul „Comandă” sau „Plătește”. Dacă comanda de plată nu este confirmată în acest termen sau Vânzătorul nu trimite o notificare de plată prin e-mail, Vânzătorul are dreptul să considere că Cumpărătorul a renunțat la contractul de cumpărare și vânzare. Bunurile alese de Cumpărător vor fi rezervate, iar Vânzătorul va încheia contractul de cumpărare și vânzare numai atunci când Vânzătorul primește un mesaj de la banca Cumpărătorului sau Cumpărătorului despre plata efectuată pentru bunurile selectate.

Cumpărătorul trebuie să respecte alte cerințe stabilite în norme și în actele juridice ale Republicii Romania.

DREPTURILE VANZATORULUI

În cazul în care Cumpărătorul încearcă să afecteze operațiunea sau operațiunea stabilă a magazinului online, Vânzătorul poate, fără notificare prealabilă, să restricționeze, să suspende (să înceteze) utilizarea acesteia de e-shop și nu va fi responsabil pentru nicio pierdere aferentă a Cumpărătorului.

Vânzătorul are dreptul de a schimba unilateral aceste Reguli prin publicarea lor pe site-ul magazinului online. Modificările vor intra în vigoare de la data publicării pentru toate tranzacțiile post-tranzacționare.

Vânzătorul are alte drepturi prevăzute în Regulamente și în actele juridice ale Republicii Romania.

OBLIGAȚIILE Vânzătorului

Vânzătorul se angajează să depună toate eforturile pentru a permite Cumpărătorului să utilizeze în mod corespunzător serviciile furnizate de magazinul online. Vânzătorul nu garantează că E-Shop-ul va funcționa neîntrerupt.

Vânzătorul se angajează să respecte alte cerințe stabilite în prezentele reguli.

LIVRARE DE MARFURI

Bunurile sunt livrate de firma de transport pe cheltuiala Cumpărătorului. În cazurile individuale specificate de Vânzător, mărfurile vor fi livrate pe cheltuiala Vânzătorului daca asa este specificat in oferta.

Prețul exact de livrare depinde de greutatea, prețul și adresa de livrare a mărfii comandate.

Serviciul de livrare este comandat separat înainte de plata bunurilor și serviciilor selectate. Serviciul de livrare va fi plătit de către Cumpărător. În cazuri separate specificate de Vânzător, serviciul de livrare este plătit de către Vânzător.

De obicei mărfurile sunt livrate la adresa specificată de Cumpărător în 1-3 zile lucrătoare de la plata primită pentru mărfurile și transportul mărfurilor. Bunurile sunt livrate pe teritoriul Republicii Romania in raza sediilor de courierat cu care colaboram.In unele cazuri datorita volumului mare ridicarea coletului se face de la sediul de courierat cel mai apropiat de locatia dvs. dupa informarea in prealabil despre aceasta situatie.Daca produsul nu se afla in stoc dupa discutia client-vanzator acesta se produce pe comanda si se va da un termen de livrare in functie de comenzile aflate in lucru care poate fi intre 5 si 20 zile lucratoare.

În momentul livrării expedierii, Cumpărătorul sau, după caz, reprezentantul Cumpărătorului, împreună cu reprezentantul companiei de transport, trebuie să inspecteze starea, cantitatea, calitatea și sortimentul ambalajului expedierii.

În cazul încălcării ambalajului lotului, daune exterioare a mărfurilor, Cumpărătorului sau, după caz, reprezentantul Cumpărătorului nu trebuie să accepte lotul. În acest caz, reprezentantul companiei de transport, împreună cu Cumpărătorul sau, după caz, reprezentantul Cumpărătorului, completează un raport special de inspecție a transportului, în care se constată încălcările constatate.

După acceptarea de către Cumpărător sau, după caz, reprezentantul Cumpărătorului de expediere și semnarea pe un registrator de date sau confirmarea livrării pe hârtie furnizate de un reprezentant al companiei de transport, mărfurile sunt considerate livrate. , dacă nu este indicat altfel, sunt specificate în registrul de date sau pe confirmarea livrării de hârtie.

La livrarea și livrarea mărfii la adresa specificată de Cumpărător, mărfurile sunt considerate livrate către Cumpărător indiferent dacă mărfurile sunt efectiv primite de către Cumpărător sau de către orice altă persoană care a acceptat mărfurile la adresa specificată. Dacă bunurile nu sunt livrate în ziua de livrare planificată, Cumpărătorul va informa Vânzătorul imediat, dar nu mai târziu în ziua următoare zilei de livrare planificate.

Dacă bunurile nu sunt acceptate de către Cumpărător, Cumpărătorul trebuie să furnizeze detaliile persoanei care acceptă mărfurile completând informațiile despre livrarea comenzii.

METODE DE PLATA

Ecorotary.ro ofera urmatoarele metode de plata :

  • Numerar la livrare – clientul va achita produsele in momentul livrarii la costuri ale acestora de pana la 1000 lei,pentru sume mai mari se pretinde un avans de minim 30%.
  • Transfer bancar  – cont: RO33INGB0000999903787682 – ING BANK sau RO14BTRLRONCRT0295545601 – Banca Transilvania (se aplica comisioanele bancii d-voastra) – plata se va face dupa lansarea comenzii. Clientul poate face un transfer prin intermediul internetului sau prin OP la sediul ING sau BT.
  • Plata cu cardul – platile se fac in siguranta cu orice card prin intermediul procesatorului de carduri Netopia mobilPay. Informatiile despre acceptarea comenzii vor fi trimise Clientului prin e-mail.

POLITICA DE RETUR

Vanzatorul ia in considerare cererile si plangerile si ofera informatii despre produs oral, in scris, prin e-mail sau format electronic.

Atunci cand efectueaza plangeri sau cereri, Clientul ar trebui sa utilizeze numarul de ordine al lui / ei sau sa furnizeze informatiile necesare pentru identificarea lui/ei.

Magazinul va raspunde la plangere in termen de 14 zile lucratoare din momentul primirii tuturor informatiilor necesare. Raspunsurile pot fi furnizate inaceeasi forma in care a fost depusa.

Nu se accepta returnarea produselor incomplete,chiar daca au fost achizitionate intr-un pachet(de exemplu rezervor care are inclusa si pompa sau statia de epurare care are inclusa si suflanta de aer,etc),decat daca fac obiectul garantiei si se trimit pentru reparatii.

Rambursarea este posibila numai in cazul in care toate cerintele prevazute in acesti Termeni si Conditii au fost indeplinite.

Clientul este obligat sa trimita dovada care sa ateste achizitionarea produsului (chitanta sau factura) in termen de 15 zile calendaristice de la data cumpararii.

Reclamatiile si returnarile sunt acceptate prin telefon la numarul 0751524501, si in scris, la urmatoarea adreasa: Str. Zăvoiului 68B Dumbrava, 
617185 Roşie, jud. Neamț, România sau e-mail: info@ecorotary.ro

Suma rambursata este pretul produsului minus costul de livrarea si costurile de exploatare, cum ar fi costurile de pregatire a marfurilor pentru transport,acestea se calculeaza in functie de produsul respectiv.

Dupa ce plangerea, returnarea a fost acceptata, banii se restituie in termen de 14 zile lucratoare.

RESPONSABILITATE

Cumpărătorul este responsabil pentru corectitudinea datelor furnizate în formularul de înregistrare. Cumpărătorul este răspunzător pentru consecințele care rezultă din datele eronate sau inexacte din formularul de înregistrare.

Părțile răspund pentru încălcarea contractului de vânzare-cumpărare încheiat prin intermediul magazinului electronic în conformitate cu procedura stabilită prin actele legale ale Republicii Romania.

Având în vedere articolul 8 din Legea privind semnătura electronică a Republicii Romania, Ziua 3 , Cumpărătorul și Vânzătorul sunt de acord că confirmarea acțiunilor Cumpărătorului în magazinul electronic cu datele de conectare la magazinul electronic (codul de identificare) trebuie să fie în conformitate cu articolul 8 din Legea semnăturii electronice. 1 zi forța juridică a semnăturii electronice (adică are aceeași forță juridică ca o semnătură în documente scrise și este admisibilă ca mijloc de probă în instanță). Cumpărătorul trebuie să protejeze și să-și dezvăluie autentificarea la Magazinul online, să se asigure că datele sunt cunoscute numai de el / ei și utilizate doar de acesta, pentru a nu le transfera sau a le pune la dispoziția altor persoane accesul sau utilizarea acestor date. În caz de suspiciune, este posibil ca detaliile de autentificare să fi devenit cunoscute unei alte persoane, să notifice imediat Vânzătorul și să informeze imediat

Vânzătorul despre orice încălcare sau dezvăluire a informațiilor de autentificare către magazinul online. Toate acțiunile efectuate cu ajutorul Codului de identificare a cumpărătorului sunt considerate a fi efectuate de către Cumpărător, iar Cumpărătorul își asumă întreaga responsabilitate pentru consecințele acestor acțiuni.

Vânzătorul nu este responsabil pentru informațiile furnizate pe site-urile web ale altor companii, chiar dacă Cumpărătorul accesează aceste site-uri web prin intermediul linkurilor din magazinul online al Vânzătorului.

Vânzătorul nu va fi responsabil pentru nicio discrepanță în ceea ce privește culoarea, forma sau alți parametri ai mărfii afișate în magazinul electronic datorită caracteristicilor afișajului utilizat de Cumpărător.

PROCESAREA DATELOR PERSONALE

Făcând clic pe butonul „Comandă” sau „Plătește”, Cumpărătorul confirmă că el și reprezentanții săi (Cumpărătorul au consimțământul reprezentanților lor) sunt de acord să prezinte Vânzătorului datele lor personale specificate în acești Termeni și înregistrare și nu obiectează cu privire la datele personale furnizate de Cumpărător și / sau reprezentanții acestuia datele vor fi prelucrate de către Vânzător în scopul tranzacționării online.

Făcând clic pe butonul „Comandă” sau „Plătește”, Cumpărătorul confirmă că el și agenții săi (Cumpărătorul are acordul reprezentanților săi) sunt de acord că datele personale ale Cumpărătorului și / sau ale reprezentanților săi sunt furnizate de Cumpărător și / sau reprezentanții acestuia persoanele fizice care să le poată gestiona în scopul comerțului online, așa cum este discutat în paragraful următor.

Făcând clic pe butonul „Comandă” sau „Plătește”, Cumpărătorul confirmă că el și reprezentanții săi (Cumpărătorul au acordul reprezentanților lor) sunt de acord să prezinte unul dintre documentele de identitate ale persoanei către Vânzător și / sau o terță persoană care a livrat bunurile. : Pașaport, carte de identitate, nou model de permis de conducere pentru identificarea corectă a cumpărătorului și / sau a reprezentanților acestuia în scopul comerțului online. Cumpărătorul confirmă, de asemenea, că el și reprezentanții săi (Cumpărătorul are consimțământul reprezentanților lor) sunt de acord că, în momentul colectării, Vânzătorul și / sau o terță persoană, care a livrat mărfurile la instrucțiunile Vânzătorului, vor copia informațiile de identificare personal furnizate de Cumpărător și documentați datele și gestionați datele (inclusiv,

Făcând clic pe butonul „Comandă” sau „Plătește”, Cumpărătorul confirmă că (dacă Cumpărătorul este o persoană fizică) și reprezentanții acestora au fost informați despre dreptul lor de acces, procesare, solicitare, corectare, ștergere a datelor personale prelucrate de către Vânzător. sau să suspende prelucrarea datelor lor cu caracter personal atunci când prelucrarea este efectuată într-o manieră incompatibilă cu legea, pentru a obiecta la prelucrarea datelor lor personale în orice scop.

Făcând clic pe butonul „Comandă” sau „Plătește”, Cumpărătorul confirmă că el și agenții săi sunt conștienți că au dreptul de a refuza furnizarea datelor lor personale, dar înțelege că datele personale sunt necesare și necesare pentru a identifica în mod unic Cumpărătorul și / sau agenții săi și nu va putea încheia și / sau executa contractul fără a furniza date cu caracter personal și / sau a consimți să fie prelucrate în scopul comerțului online.

TRANSMISIA INFORMAȚIILOR

Vânzătorul va trimite toate notificările la adresa de e-mail furnizată în Formularul de înregistrare a cumpărătorului.

Cumpărătorul va trimite toate notificările și întrebările la adresa indicată în secțiunea „Contacte” din magazinul online al Vânzătorului.

DISPOZIȚII FINALE

Aceste reguli nu restricționează drepturile Cumpărătorului (consumatorului) stabilite în actele juridice din Republica Romania, inclusiv drepturile în cazul cumpărării unui produs sau serviciu de proastă calitate.

error: Continut protejat!!
Call Now Button